Ramverkstaden

inramningar_1

Vi har lång erfarenhet av inramning och kan ge dig tips och råd om hur inramningen kan både framhäva och bevara konstverket. Vi ramar in akvareller, tryck, grafiska blad, barnteckningar, broderier, speglar, oljemålningar och i stort sett vilket objekt som helst, det är bara fantasin som sätter gränser.

I butiken finns ett rikt urval ramprover att välja från, både i trä och metall som är allt från traditionella till moderna och trendiga. Vi använder svenska listleverantörer som endast tillhandahåller kvalitetslist. Om man vill vara extra miljömedveten kan man välja ECO frame från Tranåslist.

Vi använder passepartoutkartong och bakpapp som är syrafri och åldersbeständig. Felaktiga material kan orsaka svåra skador på papperskonsten. Varje år förstörs grafik för stora belopp på grund av felaktiga inramningar.

Förutom vanligt tavelglas kan vi erbjuda CLARYL glas. CLARYL är ett klart, reflexreducerande glas med ett ljusgenomsläpp på 98%. Kom gärna in och jämför våra inramningar med vanligt glas och CLARYL glas.

Objektinramning

objektinramningar

Vi hjälper dig att rama in dina minnessaker, samtidigt bevaras de för framtiden. Vi kan rama in i stort vilket objekt som helst det är bara fantasin som sätter gränser.

Textila arbeten

Vi ramar in olika sorter textila arbeten som broderier, tyg, väv och ull till exempel.

Vi ramar fackmannamässigt så att de bevaras för framtiden.

textilaarbeten