ALLMÄNT

Du som kund måste vara myndig, alt. juridisk person. För omyndiga personer krävs målsmans tillstånd för att få göra en beställning. Avtal om köp träffas när du erhållit orderbekräftelse via e-post.

Du ansvarar för att person- och leveransuppgifterna är korrekta.

 

BETALNING

Vi tillämpar förskottsbetalning och står som ägare till produkten tills all betalning kommit oss tillhanda.

Produkten måste betalas inom 10 dagar efter köp och mottagen orderbekräftelse, om inte annat förhandlats genom kontakt med oss.

Du kan välja att betala in genom vår bankgiro, eller betala med kort på galleriet i Motala.

 

LEVERANSER & KOSTNAD

Leveranstiden beräknas till ca 5-10 dagar efter mottagen betalning.

Vi använder Posten som leveranspartner. Detta kan dock ändras om vi finner annan leveranspartner som bäst tillämpar sig för slutkunden.

I dagsläget erbjuder vi FRI FRAKT på all sortiment, inom Sverige.

Om du önskar leverans utanför Sverige, får du ta kontakt med oss för att räkna ut leveranskostnaderna.

 

ÅNGERRÄTT

Privatpersoner har 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans – och hemförsäljningslagen, från den dag varan tagits emot.

Du står själv för fraktkostnader i samband med nyttjande av ångerrätten, och varan måste returneras i ursprungligt skick, och förpackas väl.

Beställningar från juridiska personer är bindande.

 

REKLAMATION

Du som kund åtar dig att omedelbart reklamera synlig skadat gods i samband med utlämning, och ta kontakt med oss. Övriga skador som uppkommit i samband med transport och som upptäcks först efter utlämningen måste anmälas inom 14 dagar. I annat fall friskriver vi oss skyldigheten att ersätta dig för skadan.

 

BYTESRÄTT

Du har möjlighet till fri och obegränsad bytesrätt, vilket innebär att du kan närhelst komma in eller skicka in produkten du köpt och byta ut den mot annan produkt till samma pris du ursprungligen betalat.

Produkten måste förstås vara i ursprungligt skick.

Du svarar själv för alla fraktkostnader i samband med bytesrätten.

 

RESERVATIONER

Vi reserverar oss för att färger på konstverken på webshoppen kan variera lite på olika datorskärmar. Tag gärna kontakt med oss om du önskar få fler bilder på en vara skickad till dig.

Vi förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering, därför uppmanas du att läsa igenom köpvillkoren varje gång du lägger en beställning.

Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller på grund av att objekt utgått eller dragits tillbaka från sortimentet, har vi rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp.

Vid reserverar oss vid eventuella fel på priser.

 

PERSONUPPGIFTER

Dina inlämnade personuppgifter används för tecknande och genomförande av leveransavtal, samt för att upprätthålla vår kundrelation.

Vi säljer eller överlåter aldrig personuppgifterna för marknadsaktiviteter från andra företag än oss själva.

För att kunna genomföra beställningar är det nödvändigt att lämna ut uppgifter till transportföretag för genomförande av leverans och avisering.

 

FORCE MAJEURE

Under force majeure skjuts våra förpliktelser upp. Om force majeure råder längre än 2 månader har kunden såväl som vi rätt att häva avtalet utan någon skyldighet att betala skadestånd.

Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar, import/exportförbud, åsknedslag, eldsvåda samt liknande händelser, oavsett om detta förekommer hos företaget eller hos företagets leverantörer.

 

TVIST

Vi har som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

BOLAGSINFORMATION

Konstgalleri Vättern AB
Urban Hjärnesväg 7
591 30 Motala

Organisationsnummer: 556756-3563
Momsregistreringsnummer: SE556756356301

Bankgiro: 283-2558

Kontaktperson: Göran Hultin
Tel: 0141 – 559 94
Mobil: 070 – 206 26 45